torstai 19. marraskuuta 2015

Marraskuun paketti

Pakettilappu tuli postissa ja yleensä yövuorojen välissä ei ole intoa tehdä mitään ylimääräistä, mutta nyt oli pakko lähteä käymään. Hyvä sinänsä, kun joku laiskamato ei ollut ennen yövuoroja tankannut jääkaappia täyteen niin tuli hoidettua samalla reissulla.

Ja ihanan paketin oli salainen neuleystäväni saanut koottua. Sisältä löytyi 3 kerää 7 veljestä. Nämä tuli niin tarpeeseen, kun ostin ensi vuodelle Taimitarhan sukkakalenterin ja tämän vuoden sukat on kuluttaneet varastoa mukavasti. Joulun käsityöt-lehti, ihania malleja. Lapaset itselle ja pojalle, omat ainakin on sopivat. Poika pääsee testaamaan myöhemmin, kun palautuu kaveriltaan. Kirje ♥, 2 Kismettiä ja 2 pussia Minions-keksejä. Kiitos paketista ♥ 


Valmiiden töiden osalta tää kuukausi taas alkanut aika hitaasti. Yhdet tilaustyö-kämmekkäät olen saanut tehdyksi. 3 kommenttia:

  1. Vähän jännitti vaikuttaako lakko paketin tulemiseen, mutta nopiasti olikin perillä.
    Onko jotain toiveita viimeiseen pakettiin? Vähän o jo ajayusta, mutta taitaapi lanka ostokset odottaa. :)

    t:sny

    VastaaPoista
  2. Joskus käy tuuri noitten postien kanssa ja joskus taas kestää ikuisuuden. :) Ei erityisiä toiveita, ehkä jotain väriä tähän etelän harmaaseen ja märkään talveen.

    VastaaPoista