lauantai 19. syyskuuta 2015

Syksyn 1. SNY-paketti...

Torstaina oli tullut ilmoitus Postista, että paketti olisi noudettavissa. No tietty oli iltavuoro ja perjantaina lakkopäivä eli tänään vasta sain paketin noudettua.

Ja siellä oli vaikka mitä...Pallo oli itsetehdyn(?) ja värjätyn kangaskassin sisällä. 
Ensimmäinen kerä kerittynä.
Ja toinen...


Ja tässä sitten koko paketti auki. Kamera ei näköjään suostunut näyttämään yhtä kuvaa. Eli 2 * 100 g Marks & Kattens Samoaa, vihreänä ja ruskeana. Karkkia, kahvijuomia, hahtuvaa, paljetteja, korunosia yms. Ja kirje. Parillani on printteriongelmia, joten suositteli langasta Dropsin sivuilla olevaa virkattua, roikkuvaa pöllöä. Katsotaan nyt innostunko virkkaamisesta. Se kun ei oo oikein sytyttänyt, vaan neulotut mallit valmistuu varmemmin. Toisaalta voisin tehdä yhdet tossut, jotka on ollut to do-listalla varmaan pari vuotta.

Kiitos ihanasta paketista SNY:lleni ♥ ♥ ♥ 


Kesän aikana valmistunut useampi huivi ja viimein sain loputkin pingotettua. Ekasa kuvassa Earth Shawl, olisi kannattanut tehdä yksivärisestä langasta muttei noista MKALeista ikinä tiedä. Ja itselle langasta tuli maa vahvasti mieleen. 


Meiju K:n suunnittelelma Lindeza, kevään SNY-kierroksen Katia Darlingista. Kiitos vaan Piialle ♥


Boo Knitsin toukokuun MKAL, Be With You huivi. Tää on toooosi lämmin ja pehmeä. Lankoina Dropsin Brushed Alpaca Silk ja Hot Socks Pearl. Eli alpakkaa, silkkiä, villaa ja kasmiria. Helmiäkin on mutta tyylille uskollisena käytän pienempiä, kuin suositellaan.


Lankavarasto alkaa olla aikamoinen, joten ostin kokeeksi tyhjiöpusseja säilytykseen ja kyllä menee paljon keriä pieneen tilaan. Täytyy siis ostaa lisää pusseja, että saa kaikki langat pakattua näihin. Näyttää varasto paljon pienemmältä. :D

Ihanaa syksyä!!!3 kommenttia:

 1. Pieni virkkaus joskus ei tee pahaa. ;) Pojan kanssa voitte vaikka huovutella hahtuvaa vatsaan tai selkään ja tehdä heijastimia. Ja koko pöllön voi huovuttaa.

  Kauniita huiveja oot tehnyt.

  Seuraava paketti on jo mielessä. Syksyä ja lämmintä ylle.

  Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi kun virkkasin, niin sormet puutui ja rannetta särki pari päivää. Eli parempi pysyä neulonnassa nyt ainakin jonkun aikaa. :) Kauheeta, jos ei mitään pystyis tekemään. Ja jos noita keskeneräisiä sukkia sais valmiiks ku määräajat alkaa lähenee uhkaavasti eikä yksikään pari vielä valmiina.

   Poista