maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tawashia ja Tour de Sockia...

Sain toukokuussa SNY:ltä paketissa ohjeen tawashiin ja Dropsin bomull-lin-lankaa. Mökkiviikonlopun aikana sain virkattua kaksi tawashia. Molemmat melkein ohjeen mukaan. :D Virkkaus ei oo mun juttu, mut noihin tykästyin. Saatan tulevaisuudessa tehdä tawasheja tuliaisiksi, kun tulee kyläkutsuja. 


Isompi on ohjeen mukaisella silmukkamäärällä ja pienempi tehty paria silmukkaa vähemmällä, niin kauan kuin lankaa riittää.  Eli kaksi sain aikaiseksi 50 grammasta. Huomenna pääsee testiin, kun täytyy tiskata. :)


Toukokuussa valmistunut myös Novitan sukkalehdestä Palmikkosukat ilman pompuloita. Lankana sininen seiska veikka.
 Tässä huhtikuussa valmistunut MKAL-huivi, joka odotti pingotusta vähän pitkään. Lankana Regian silkkivillaa, joka loppui kesken eli huivista olisi pitänyt tulla isompi. Kelpaa kyllä tollaisena hartialämmittimenäkin.

Toukokuussa on toki valmistunut muutakin kuin tawasheja ja sukkapari. Toiset sukat odottavat pingotusta ja kuvausta, samoin yksi huivi. Olin myös testineulojana yhdessä kesävaattessa mutta kuvia saa julkaista vasta joskus kesäkuun puolen välin jälkeen, kun malli on ilmestynyt jossain. Siitä vinkkiä myöhemmin.

Ja sitten TdS eli Tour de Sock. Alkaa tänään... Tämä päivä mennyt ihan harakoille, kun ei osaa keskittyä mihinkään. Jännittää mallin julkaisu ja moni muu asia, kun ensimmäistä kertaa mukana.

Lankalaihis meni taas plussalle vähän liian paljon, kun piti sponssilankoja hankkia Touria varten. Olisi niitä ehkä ollut tarvittava määrä jo varastossa ilman hamstrausta mutta halusin muitakin värejä, mitä kotona oli tarjolla. Mut nythän pitäisi tulla sitten miinusta, kun kahdessa kuukaudessa pitäisi saada aikaiseksi 6 sukkaparia? 


Kuukausi Ostettu Saatu Käytetty Annettu Erotus
tammikuu 2200 0 543 193 1464
helmikuu 550 500 575 214 261
maaliskuu 1570 275 766 543 536
huhtikuu 1741 432 611 2956 -1394
toukokuu 1200 150 715 25 610


Aurinkoista kesäkuuta odottaessa...


6 kommenttia:

 1. Sä olet nopee! Kiva että olet saanut langoista aikaan :) Tawashit on kyllä mukavia tehdä ja varsin oivia pikku viemisiä ;) On muuten ihanat nuo siniset sukat! Itsekin kerran aloitin, mutta purkutuomio tuli :( Ihanaa alkanutta kesäkuuta ♡ -SNY47

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huono ilma viikonloppuna, niin ehtis virkkaamaan. ;) Ja noi siniset sukat... Puuh... Tein miesten silmukkamäärällä naiselle, et tuli sopivat. Ja vähän leveämpään jalkaan olis ollu pienet. Jos miehelle tekis, niin varmaan 10 silmukkaa lisää ohjeeseen. Tai sit mul on tiukka käsiala.

   Poista
 2. Ihastuttavat sukat ja niin kauniisti virkatut pesulaput. Käyttäisin näitä kyllä kasvohierontaan, niiden kauneuden vuoksi!

  VastaaPoista
 3. Mun on harmikseni ilmoitettava, että viimeisen paketin lähetys viivästyy hieman :( Koitan kuitenkin saada ens viikolla matkaan. Ihanaa, aurinkoista ja rauhallista juhannusta ♡

  -SNY47

  VastaaPoista