torstai 25. kesäkuuta 2015

SNY-kierroksen päätös

Eilen sain viestin, että Smart-paketti olisi noudettavissa ja tänään kävin hakemassa. Nyyh... SNY-kierroksen viimeinen pakettihan se siellä oli.

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ehkä syksyllä uudelle kierrokselle...


Paketissa oli todellakin luksusta, mikä kesäkuun teemana. 5 kerää Rowanin Panamaa (aloin heti etsiä mallia, mihin voisi käyttää), 1 kakku Lanitium ex Machinan Merino DK Twistiä. Mulla on samaa klubiväriä mutta kimallesukkana et tosta tulee varmaan jotain ihanaa itselle. Ehkä kirjoneulelapaset? Tai sukat? Saunapefletti, kylpysuolaa jaloille, suihkusaippuaa, kortti, pari uutta onkea, hand made-merkkejä ja nauhaa sekä itselle parini tekemät Maariat.

Ja parinani oli Puikoilta Pujonnu Piia. Piian kanssa ollaan tuttuja FB:n kautta ja kolmannen paketin jälkeen mietin, että voisiko osua Piia pariksi. Ihania paketteja oot lähetelly ♥ vois syksyllä jatkaa saman parin kanssa???

Laitetaan tähän samaan syssyyn kesäkuun valmistuneita, koska reissulle lähdössä maanantaina.


Crystal Cut sukat Cascade Heritage Sockia.


Kesäyö-sukat Nalle Kukkaketo (orvokki?)

Osallistun ensimmäistä kertaa Tour de Sockiin ja koska nopeudessa en pärjää, niin päätin kuvata vähän erikoisemmin sukkani kuin jalka/pöytäkuvia. :)


1. etappi Virrat ja mökin omenapuu. Lanka Lanitium ex Machinan basic Sporttia värissä Shire.


2. etappi Far into the Forest ja työpaikan läheinen pururata. Lankana Lanitium ex Machinan Basic sockia värissä Shallow ja Regian Angora Merinoa.3. etappi Touring bubbles (vihjekuvassa oli pyöräilijä kuohuviinilasin kanssa) ja lankana Handun merinosukkista. 

Puolet etapeista suoritettu ja puolet jäljellä. Ensi kuun aloitukset meneekin vähän ohi, kun 1. päivä ollaan reissussa, 11. päivä on kesän ainoot isommat juhlat ja viimeselle ehkä pystyy valmistautumaan vähän paremmin. Mutta ihania malleja saanut ja se paljon tärkeämpää, kuin mahdollinen sijoitus. 

Ihanaa kesää!!!


6 kommenttia:

 1. Hih, mua huvitti suunnattomasti pakettien lähetys; juuri ennen ekaa paketti tehtiin kauppoja ja sitte koitinki hämätäkseni lähetellä sny:t naapuripitäjistä ;D Sulle oli tosi kiva kasata paketit, oli vähän näppituntumaa mieltymyksistä. Toivottavasti yhteydenpito jatkuu tulevaisuudessakin :) Ihanaa kesää ja toivotaan, että saadaan sitä aurinkoakin jossain välissä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin kuvitella, kuin paljon tarvii kekseliäisyyttä, kun tutulle lähettää. :D Mulla on se etu et meidän kaupungista on moni muukin mut sun paikkakunnalta ei varmaan montaa osallistujaa ole.
   Rowanin langoille mä löysin jo mallin. Mut täytyy saada jotain puikkoja tyhjiks ennen ku taas aloittaa uutta. :D
   Ihanaa kesää!!! Kyllä se aurinko tulee heinäkuun puolen välin jälkeen ku mä olen lomaillu ja palannu takas töihin.

   Poista
  2. Liekö yks vaan :'D Unohdin vallan kehua noita sukkia! ♡ Harmittaa, kun en ite kerenny osallistua Tds:in, mallit näyttää tosi kivoilta :)

   Poista
  3. No mut mä en tunne, kuin sut :D niin en osais muuta ajatellakkaan. ois ollu kyl hauskaa, kun oliskin ollu joku muu ja mä oisin ekasta paketista asti jo veikannu sua.
   Mä oon jo pitkän aikaa kattonu noita TdS-malleja Ravissa ja nyt päätin, et osallistun vaikken yhtäkään sais kisan aikana valmiiks. Ens vuonna ehkä Sock Madnessiin et saa nekin ohjeet?

   Poista
 2. Ihana paketti. Ja hyvinhän parien jako näköjään onnistuu :D.
  Saa parit tehdä joskus kunnolla töitä, etteivät paljastu ennen aikojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyl tosi hyvin jakanu parit jo useampana kierroksena ♥

   Poista