tiistai 5. toukokuuta 2015

Kolmen illan tuubi ja muuta valmista

Huhtikuun SNY-paketissa tuli Debbie Blissin Palomaa ja ohje Kerän Yhden Illan Tuubihuiviin. Itsellä siihen kului 3 iltaa, kun ehtona oli, että saa tehdä vain tv:tä katsellessa (itse asetettu ehto).


Ja tältä se näyttää valmiina. Käyttöön päässee vasta syksyllä, kun nyt on ilmat jo sen verran kivasti lämmenneet, ettei neulottuja tuubeja tuu käytettyä.

Muutenkin taas jotain valmista puikoilta. 


Sukkakalenterin Holey Butterflies ja lankana 7 Veljestä.


Sukkakalenterin Suklaajoki-sukat 7 veljestä farkunsinisestä, eli Farkkujokisukat. :)


Kauheat tennaritossut kummitytölle. Pohjan kanssa oli suuria ongelmia ja näyttää omasta mielestä kauheilta mutta kummityttö oli tyytyväinen. Itse joutuu nauhat tekemään. :D Lankana Teeteen Pallasta ja 7 veljestä.


Ravelryssa pääsin testineulomaan Höstlöv-sukkia ja niistä tuli aika söpöt vaikka koko onkin omaan jalkaan liian pieni. Käyttäjä varmaan löytyy ajallaan. Lankana Dropsin Fabelia ja Hot Socks Neonia.

Pari huiviakin sain valmiiksi huhtikuussa, mutta patteriremontin vuoksi pingottamaan pääsen jossain vaiheessa toukokuuta. Niistä kuvia myöhemmin. 

Ja lankalaihis... Näyttää hyvältä tällä kertaa, koska Lankalauantaina tein ison siivouksen lankavarastossa ja laitoin lahjoitukseen useita keriä lankoja, jotka kulkeneet mukana useamman vuotta mutta eivät puhuttele itseä. 

Kuukausi Ostettu Saatu Käytetty Annettu Erotus
tammikuu 2200 0 543 193 1464
helmikuu 550 500 575 214 261
maaliskuu 1570 275 766 543 536
huhtikuu 1741 432 611 2956 -1394

Huhtikuussa tuli käytyä bussimatkalla Tapion kaupassa ja silti lopputulos miinuksella :D

Aurinkoisia toukokuun päiviä!!!

6 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja todella kauniita sukkia valmistunut.
  Lankalaihiskin näyttää hyvältä tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hetken huumaa mut oon mä ainakin yhden kuukauden ollu miinuksella :D

   Poista
 2. Lankalaihis ja käyt kaupassa ja aina vain varasto pienenee, VAU! Kauniita neuleita valmistunut. Sukat on aina jalassa kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D eka kuu miinuksella tänä vuonna. mut mä pakotin itteni siivoamaan lankavarastoa isolla kädellä + tarviin tilaa uusille ;) ja tässä kuussa on kyl jo taas tilattu lisää, ettei vaan lopu kesken. toivoton tapaus...

   Poista
 3. Voi mulla on menny tää huivi ihan ohi :o Mukava, että on jo valmista :) Ja ihania sukkia useampi pari! -sny47

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Joku kuu saa enempi aikaiseks, joku kuu vähempi. Nyt kesää kohden vauhti hidasruu, kun mökkikausi alkanut. :)

   Poista