lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ekat työt valmiina kevään SNY-paketista

Tänä vuonna päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ASAP jotain valmista SNY-paketeista. Viime vuonna jäi moni ajatuksen asteelle, kun tuli jotain muuta työn alle.

Eli tässäpä tuotokseni maaliskuun langoista. Vastaväri-kämmekkäät Holst Garnin langoista. Nää on hienot ja kirkkaammat, mitä kamera väittää. Nyt vaan ilmat kylmenneet, että odottavat lämpimämpiä kelejä. Mallina Heidi Alanderin Värikartta-kämmekkäät. Hirveästi ei lankaa kulunut eli nyt mietinnässä mihin loput käytän. 


Merinosta syntyi unisukat, niinkuin SNY ehdottikin. Ja nää on kyllä nyt tarpeen. Meillä on tosi kylmät lattiat ja patterit jo pois päältä, niin lämmittää ihanasti nukkumaanmennessä ja tulee joskus aamullakin laitettua jalkaan, kun menee kahvia keittämään. Tykkään lyhytvartisista sukista nukkumaan mennessä, koska potkin ne jossain vaiheessa pois jaloista, kun varpaat lämmenneet tarpeeksi. Malli Ravelrysta Just Around the Corner Sarah Jane Dunlopilta. 

Kiitos ihana SNY langoista ja ehdotuksista!

Ja sitten muita maaliskuussa valmistuneita... 


Raitasukat Novitan 7 veljestä valkoinen ja sateenkaari.


Paulat, keltaista 7 veljestä. Napit vähän vinossa mutta kertoo jotain tekijästä. ;)


Osallistuin Ravelryssa MKALiin, jossa tuli vihje kerran viikossa 6 viikon ajan ja tässä lopputulos. Through the Seasons-huivi Tetiana Otrultalta. Lankana LitYarnin pellavaa, jota kului 95 grammaa ja kokoa huiville tuli 95 * 220 cm. Helmiä ei valmiissa ohjeessa ollut, että niitä on ripoteltu oman mielen mukaan sinne tänne. Kuvaamista odotin liki kaksi viikkoa eikä ainuttakaan aurinkoista päivää, kun olin kotona. Työpäivän aikana kyllä paistoi. 


Lähikuvaa pellavahuivista. 


Toinen valmistunut huivi on Gratitude Bunnymuffilta, löytyy myös Ravelrysta. Lankana tässä on Dropsin Lacea 87 gramman verran ja kokoa huivilla 88 * 190 cm. Helmiä tietysti mukana.Ja lankalaihis... Plussaa vaan tulee. Taidan olla liian hidas kutoja. :D 

Kuukausi Ostettu Saatu Käytetty Annettu Erotus
tammikuu 2200 0 543 193 1464
helmikuu 550 500 575 214 261
maaliskuu 1570 275 766 543 536

Aurinkosta ja suklaista pääsiäisen aikaa! 

5 kommenttia:

 1. Onpas mukava nähdä langat jo valmiina ja jos vielä tuli mieluisia! :) Ihanat valkoisella piristetyt sateenkaarisukat ♡

  Huhtikuun pakettisi on jo hyvällä mallilla, lähtee postiin viimeistään ensi viikon alussa ;)

  -sny47

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kivan pienet ohjeet, niin sai nopeesti valmiiksi. Ja kummallekin oli tarvetta.
   Valkoinen tekee kyllä ihmeitä sateenkaareen. Vielä pitäis jossain vaiheessa ehtiä kokeilemaan mustalla. :D

   Poista
 2. Tosta sinisestä tuli heti lemppari. Onneks on kesällä juhlat tiedossa, niin pääsee käyttämään hienommassa tilaisuudessa. :) Noista MKALeista ei ikinä tiedä millainen tulee. Nyt työn alla yks mistä en tykkää yhtään.

  VastaaPoista