tiistai 9. joulukuuta 2014

Syksyn viimeinen SNY-paketti

Nyyh... Nyt se tuli. Syksyn viimeinen paketti. :( Tai eilen kävin hakemassa ennen iltavuoroa, heti kun ilmoitus puhelimeen tuli. 


Paketista löytyi 3 kerää 7 veljestä-lankaa, sinistä, lilaa ja viininpunaista, jouluteetä, toffeepusuja (mun lemppareita), käsirasvaa, jalkakylpy, cupcake-saippua (tuoksuu salmiakille, pääsi heti koristamaan vessaa samanlaisen lime-saippuan viereen, hieno itsetehty joulukortti ja Novitan 7 veljestä-lehti. Lehti on ihana ja mulla on se jo ennestään. :) Mulle tullu Novita jo useamman vuotta ja oon tilannu ton ja sit sukka- ja lapaslehdet. Mutta varmasti lehdelle uusi omistaja löytyy.

Ja paljastus... Mun ihana SNY-kaveri on ollut syyskierroksella Jutta Pieni Ihana blogista. Nimipaljastus tuli jo itse asiassa marraskuun paketin jälkeen mutten alkanut leikkimään salapoliisia, että kuka Jutta on. :D

Kiitos, kiitos, kiitos Jutta ihanista paketeista!!! Tää on ollu tosi ihana kierros. 

Ja jotain valmistakin tullut viime postauksen jälkeen...


Peruvian cats-sukat, lankana Regia Silk ja Zitron Trekking XXL.Ensimmäisessä SNY-paketissa ollut Odessa-pipon ohje Katian merino baby-langasta. Tää on niin hieno!!!


Nottingham-pipo Katia Horizonista. Ohje Ravelryssa.


Hollyhock-kämmekkäät Katia Broadwaysta, ohje Ravelryssa.


Waffled footsie socks Dropsin Fabel Printistä. Pääsin testineulomaan näitä ja hauska malli. Löytyy Ravelrysta.Cherry twist-pipo Katia Broadwaysta. Malli Ravelrysta.

Lankalaihis etenee todella huonosti. Joulukuussa lihotaan useampi kilo... Ensi vuodeksi täytyy laittaa lisää haastetta, että alkaisi toi laihtuminen jossain vaiheessa. :D2 kommenttia:

  1. Upea paketti!

    Kauniita töitä on valmistunut.

    VastaaPoista
  2. Joo, vähän mokasin viime kuun paketin kommentoinnin kanssa... :D Voi että otti pannuun kun huomasin sen! No, onneksi vasta siinä vaiheessa kierrosta. Kiva kuulla, että olet tykännyt paketeista. :) Ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista