perjantai 10. lokakuuta 2014

Lokakuun pakettia ja valmistuneita juttuja...

Eilen sain e-kortin, että paketti varmaankin haettavissa. Tuli myös viestiä postista mutten jaksanut sateeseen lähteä, kun tänään oli joka tapauksessa kaupungille mentävä. Sanonta sopii niin hyvin meikäläiseen. Mä luulen muutenkin et oon allerginen siivoamiselle. ;)

Ja sitten pakettiin... 


 

ässä itse tehtyä, ihana kuva SNY:ltä. Lokakuu on siis mulle sukkakuu. :D Paketissa on Villasukka-kirja (ostin tän just Suomalaisen alesta mut enköhän saa toisen kappaleen johonkin kierrätettyä), 2 kerää Teeteen Pallasta petroolin värisenä, Clipperin teetä (yövuoroissa tulee teetä juotua, varsinkin nyt syksyn tullen. kahvit nautiskelen kotona), kirje ja Cubicsit. Teen sukkia joko pyöröllä tai tavallisilla sukkapuikoilla et kaikki menee. :D Kiitos paketista!!! Ihana sisältö. 

Sitten jotain valmistakin taas saatu. 

Toukokuussa aloitettu Goddess Knitsin MKAL, jonka sain viimein valmiiksi. Huivin nimi on Seo Caite ja lisäsin malliin helmiä vaik ei niitä alkuperäisessä ohjeessa olekaan. Lankana Dropsin Lacea burgundin värisenä, kulutus 109 grammaa.  


Hankala huivi kuvata. Mutta näistä nyt jotain näkee.

Siskontytöiltä tuli pipo/kaulahuivitilaukset ja tässä ensimmäinen valmiina. Lanka Katian Baby Merinoa ja keväisen kettu-pipon jämiä. Kulutus yht 125 grammaa.  

8 kommenttia:

 1. Voi harmin paikka tuon kirjan kanssa!! :( Se ja puikot kun olivat nimenomaan se paketin sydän. Voi kurjuus sentään. No toivottavasti tosiaan saat kierrätettyä eteenpäin ja keksit jotain kivaa Pallaksesta... -Sny1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän toiselle kirjalle jossain vaiheessa uus osoite löydy eli nou hätä :) ja nyt ainakin täytyy jotain mallia kirjasta kokeilla, kun kerran ollut SNY-paketissa eikä jättää kirjahyllyn koristeeksi, niinkuin olisi voinut ehkä muuten käydä. ;)

   Poista
 2. Kauniita valmistuneita töitä. Upea huivi!

  Ja runsas paketti.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on ihana paketti ja kirjan voi aina ottaa ilolla vastaan ja sydämellisesti siirtää hälle jolta puuttuu! Pallas on tosi kiva lanka neuloa. Upean huivin olet tehnyt! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 4. Sukat on jo aloitettu et pääsen testaamaan puikkoja. :D Ohje on Ravelrystä, koska kirjan ohjeet oli melkein kaikki ohuemmalle langalle tai sitten olisi tarvinnut 150-200 g sport-vahvuiseen ja just tein lankatilauksen (taas) et en viitti lisää lankaa lähtee ostamaan. Mut kirjasta pääsee malli puikoille, kunhan tilaus joskus rantautuu. Ja saa jotain keskeneräisiä sukkia valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva paketti! Ja tuo tekemäsi huivi on aivan upea!

  Ja heeei... Olen itse etsiskellyt tuota Villasukkakirjaa, täällä meillä päin puskissa on hiukan heikko neulekirjatarjonta. Eli jos et vielä ole löytänyt kakkoskappaleelle uutta osoitetta, minä voisin ilmoittautua :) Tietysti vaihtaisin rahaan/lankaan/johonkin muuhun, jos keksit jotain. Ilmoittelepa, jos nappaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Huivin uusi omistaja meni ihan sanattomaks, ku sai huivni. :D

   Ja en oo jaksanu tehdä kirjan eteen vielä mitään. Just eilen mietin et ottaisko kuvan ja laittais johonkin kirpulle mut kudoin sukkaa, taas deadline lähestyy kahden parin kanssa liian nopeesti.
   Eli voin vaihtaa/myydä kirjan. :D Laitan viestiä.

   Poista