perjantai 24. lokakuuta 2014

Ihanaa postia SNY:ltä...

Ihmettelin kotona, että mitä tiiliskiviä postinkantaja luukusta lykkää mutta se olikin ylläripostia SNY:ltä.

Välimuistamisena tai ylimääräisenä lahjana sain Lankaleikki-kirjan. Pariani oli jäänyt harmittamaan lokakuun pakettiin kuulunut Villasukkakirja, jonka olin ehtinyt jo aiemmin hankkia itselleni. Oma kappaleeni on jo uuden omistajan kirjahyllyssä ja mulla lisääntyi langat. Ihania vaihtokauppoja :D

Ja Anne Taintor-kortti <3 Kirjassa on useampi ihana villatakkimalli mutta taidan aloittaa helpommasta ja testata Lippapipoa.

Sitten taas jotain valmistakin saatu aikaiseksi.


Las Calacas Danzantes-sukat (mallia vähän muokattu) Regian Fluormaniasta ja Hjertegarnin 4 Sockista.


Toivottavasti viimeinen eläinpipo hetkeen. Tää on olevinaan pesuakrhu. Maski pitäis kyllä olla musta mut tää on varmaan joku osittain albinoversio. Lankana käytetty jotain Lankamaailman valikoimasta poistuvaa merino-villaa. Malli on tosi innoissaan näistä kokeiluista. :)


Mallina siis käytetty samaa kuin Kettu-pipoissa. Kaulaliina kiinni pipon takana eli ei häviä. 

Ihanaa lokakuun loppua ja hauskaa Halloweenia! Meillä ainakin odotetana jo Halloween-bileitä ja lasketaan päiviä, että koska saa laittaa puvun päälle. 

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! <3 Ja kuinka mukava välimuistaminen sny:ltä :) Tuossa on monta hyvää ohjetta.

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu että sait noin helposti ja nopeasti vaihdettua kirjan, ja ihana kuulla että kirja on mieluinen! :) Ihania kirpakoita loppusyksyn päiviä sinne! -Sny1

  VastaaPoista
 3. Kirjassa on tosi kivoja malleja. Ihania villatakkeja, mitkä laittaa sormet syyhyämään. Mut mulla yleensä jää kaikki isot työt kesken (paitsi huivit tai on niitäkin UFOina), niin ehkä parempi aloittaa pienistä. :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että pari muistaa :). Ja ihana ylläri.

  Upeat sukat!

  VastaaPoista