perjantai 12. syyskuuta 2014

Välimuistaminen SNY:ltä ja sukkia...


Torstaina tuli SNY:ltä postia, että ongelmia nettikauppojen kanssa mutta mua ei ole unohdettu. :) 


Ihana kortti taas. Mulla on aiempi teipattuna keittiön hyllyyn ja tää pääsi kaveriksi. Heti torstaina ihailtiin korttikokoelmaa, kun oli vieraita. :DJa sitten sukkia. Ensimmäisenä The Grail (malli Ravelryssa) missä olin testineulojana. Tein pidemmän version ja lanka loppui kesken, niin venyi sukkien valmiiksi saaminen. Lankana siis Cascade Heritagea reilu 100 grammaa.


Osallistun ensimmäistä kertaa Sukkasatoon ja kerään Hillokellariin purnukoita. Tää on pari nro 2. Lankana Drops Cotton merino ja malli May 2014 mystery pattern Ravelryssa, kulutus 86 grammaa. Nää tuli pojalle koko 35-36.


Ja pari nro 1. Oi Ihana Toukokuu. Lanka Drops Cotton merinoa, kulutus 94 grammaa. Langan ja ohjeen sain kevään 2014 SNY-kierroksella mutta nyt vasta toteuteuttua. Kiva malli ja lanka on tosi ihanaa. Poikakin tyytyväinen, kun sai itselleen myö sukat ihanan pehmeästä langasta.

Aurinkoista syyskuun jatkoa! Täällä syödään viimeisiä kynnen jämiä ja odotellaan kuumeisesti pakettia. :D Miten niin kärsimätön...3 kommenttia:

 1. Vautsi, mitä sukkia!

  Ja kiva muistaminen pariltasi kortin muodossa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, ihania sukkia ja todella nätisti pariltasi tiedoitettu tilanteesta hyvin valitulla kortilla! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia.
  Tosi kiva kortti:)

  VastaaPoista