torstai 25. syyskuuta 2014

Synttäriyllätys

Synttäripäivä osuu sopivasti syksyn SNY-kierrokselle. Ja tänään oli tullut pakettia postin mukana. :D

Pilkullisesta teipistä oli teipattu hieno rusetti toiselle puolelle mutta oli kiire kuvata paketti ja sisältö ennen vieraiden tuloa, niin tuli otettua kuva vain takapuolelta. Ja tässä sisältöä. Cloetta suklaalevy (josta yritettiin saada maistiaisia mut säästän töihin kahvitunnille), suklaalevy-muistikirja, mistä kulma haukattu pois, 7 kpl silmukkamerkkejä ja palmikkopuikkoja. Kiitos ihana SNY synttäriylläristä. 


Ja jotain valmistunutkin. Musica-sukat Novitan 7 veljestä-langasta. Malli on Ravelryssa ilmainen kämmekkäisiin mutta muokkasin sukkiin. Pianon koskettimet on otettu jostain muualta. Nää meni palkinnoks FB-kavereilleni järjestetyssä sukka-arvonnassa. Voittaja toivoi pianoon ja musiikkiin liittyviä sukkia ja on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Se on sitten pian kuun loppu ja punnituksen aika. Surkeeta... Ja saa alkaa jännäämään lokakuun pakettia. Mahtaako tulla sukat vai lapaset? :D
3 kommenttia:

 1. Onnittelut!

  Ihana synttärilahja.

  Upeat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkästä aikaa yritin taas kirjoneuletta ja lopputulos on aika hyvä. Tarvis vaan harjoitella vähän enemmän. :)

   Poista
 2. Myöhäiset onnittelut. Ja aivan ihanat sukat♡♡

  VastaaPoista