perjantai 6. kesäkuuta 2014

Välimuistaminen SNY:ltä ja muuta mukavaa

Tänään tuli postissa kirje, jossa lähettäjänä SNY-emo. Hiukan ensin ihmettelin, että minkä projektin mä nyt oon unohtanu mut kuoren avattua tajusin saaneeni välimuistamisen. :D


Sisältä löytyi virkattu tiskirätti (mä oon suunnitellu uusien tiskirättien tekemistä mut en oo viel ehtiny), suklaata (nam, yövuoroon herkkua), kortti ja hauskoja pöllö-magneetteja. Pian tämä SNY-kierros loppuu ja vähän taas tuntuu jo valmiiksi haikealta. Niin uskomattoman ihania paketteja saanu et millä mä pärjään kesän ilman???Tässä ensimmäisestä kevään SNY-paketista saamastani Malabrigo Worstedista tekemäni Wavy Moss Slouchy Hat (Ravelryssa) ja panta sekä loppulangasta harjoiteltu virkkaamaan kukkia ja sydämiä. Sydämet onnistui hyvin, kukista en nyt tiedä. Voi olla, että menee huovutukseen. Ja taas jotain valmistuneita. Sopivasti kesäksi Let It Snow-huivi Aade long blueI 8/1-langasta. 110 * 260 cm, painoa 92 grammaa. Malli Ravelryssa.

Ethereal-huivi Aade long blue I 8/1-langasta.84 * 160 cm ja painoa 46 grammaa. Malli Ravelryssa. Ja toiseksi viimeinen Lanitium ex Machinan sukkaklubin lanka. Terrifying Space Monkeys :D tää on taas niin ihanaa. 


 


4 kommenttia:

 1. ihana välimuistaminen.

  Kauniita töitä. Tuo huivi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun pitäis varmaan vaihtaa tosta toi käsityöaddikti huiviaddiktiin :D nytkin odottaa kaks huivia pingotusta...

   Poista
 2. Mukava nähdä että ensimmäisen paketin lanka on päässyt hyvään käyttöön. Kivaltahan nuo kukatkin näyttää ja huivit on kans hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon pitkään ettiny sopivaa lankaa tota pipoa varten ja olin unohtanutkin jo ohjeen. mut sit toi Malabrigo pyöri tos mun käsityölipastolla, niin tuli mieleen kattoa et sopisko vahvuudeltaan malliin ja sopihan se. olis ollu varastossa jotain vaaleanpunaista mut se ei oo oikein mun värini, ainakaan pipossa. :D
   kyllä noi langat pikku hiljaa pääsee käyttöön. mulla on vaan niin hirveesti UFOja et täytyy niistä saada puikkoja käyttöön. ;)
   sukat pääsee puikoille heinäkuussa, kun alkaa sukkasutinat, niin on siihenkin jo joku malli katottuna. :D kämmekkäät tulee jossain vaiheessa, napit on vielä matkalla.

   Poista