keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Nyt se tuli...

viimeinen SNY-paketti kevätkierrokselta. Tätä on odotettu. Ei kylläkään niin paljoa mitä edellisiä paketteja, koska tiesi että kierros loppuu tähän.

Mutta ihana paketti jälleen kerran. Sisältä löytyi koristeltu peltipurkki (mun neulenurkkauksesta puuttuukin kynäpurkki), jääpalamuotteja, muffinssivuokia, servettejä, levy Marabou Dajm-suklaata ja ohje muffinsseihin (täytyy neuvotella siskon kanssa, jos kokeilis ku mä en leivo, suklaa kyllä tulee varmaan muutenkin syötyä) ja 3 kerää Onion Knitin Hemp Cotto + Modal-lankaa ja tietty kortti. 

Salaiseksi ystäväksi paljastui Lankakissa Kissanpäivät-blogista Sen verran olen tehnyt salapoliisihommia kierroksen alussa, että katsoin mistä paketit tulee mutten enempään viitsinyt. Samassa kaupungissa asutaan mutta Lankakissa on tois puolt jokkee. :D Kiitos vielä kerran ihanista paketeista. <3 

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana paketti. Ihan uutta lankaa minulle tuo Onion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullekin. Nyt pitäis keksiä, että mitä siitä tekisi. Onion.dk:n sivuilta ei oikein mieluista juttua löytynyt.

   Poista
 2. Kiva että tykkäsit! En hoksannut laittaa ohjevinkkejä langan mukana, mutta eiköhän esim. Ravelryn ihmeellisestä maailmasta jokin kiva ohje löydy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivan väristä lankaa. :) Jotain kesäistä yritän keksiä,ei vaan se oikea ohje oo tullu vielä vastaan. Vähän niinku se puhuis et haluis tulla jonkunlaiseksi päähineeksi. :D

   Poista
  2. :D Jaa se lanka on alkanu jo huutelemaan sulle! Siinä tapauksessa loppusijoituspaikka luultavasti selkenee pian. :)

   Poista