tiistai 20. toukokuuta 2014

Toukokuun SNY ja muuta päivitystä

Eilen jo kerroinkin, että paketti on postissa odottamassa ja tänään piti koulutuksen ruokatunnin aikana käydä postista noutamasta (meidän lähiposti muutti ja nykyään Cittarin yhteydessä).

Ja mikä ihana paketti... Sisältönä sinikukallinen käsityöpussukka, ihana perhoskortti, vihreää teetä ja cupcake-teesihti, ohje Oi Ihana Toukokuu-sukkiin ja 4 kerää Dropsin Cotton Merinoa, ihanan sinisenä. <3 

Sukkaohje pääsee ehdottomasti työn alle, kunhan saan noi testisukat ensin valmiiksi. Olen miettinytkin kesäsukkien neulomista, niin nyt on sopiva lanka ja kaunis malli.

Kiitos taas ihanalle SNY:lleni <3 <3 <3

Ja seuraavana sitä muuta, mistä eilen vihjailin... 


Mun uusi lelu. Kerijäkone ja vyyhdinpuut. Ebaysta hommattu eli ei ollut hinnalla pilattu. Koneessa on aika iso toi juttu, minkä ympärille lankaa kerii eli karkea hamppulanka on aika harvassa. Leviää käsiin siis. Muistin lukeneeni FB:ssä kerinpuikoista ja kiitos Piialle, nyt mullakin on kerinpuikko. :D En vaan osaa vielä käyttää sitä kunnolla. Kaks kertaa keriny ja molemmat purkanu. Ehkä kolmas kerta toden sanoo...


Ja olen taas langanostolakossa, kesto kesäkuun loppuun. Toukokuussa tullut yli 2 kiloa lankaa, mistä ei mitään ajatusta että mihin käyttää. Mutta oli vaan pakko ostaa... OMG!!! Onneksi Lanitium ex Machinan lankaklubia on vielä kaksi kuukautta + kesäkuun SNY-paketti jäljellä eli enköhän mä selviä.

Tässä huhtikuun klubilanka ja tää on niin mahtava. Sukat jo tuloillaan. :D 

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa kuulla että tykkäsit lähetyksestä! Olisiko kesäkuun pakettiin jotain toiveita? Niin ja tsemppiä langanostolakkoon. :)

    VastaaPoista
  2. Ei erityisiä toiveita. Ihania paketteja tullut jo tähän asti. <3

    VastaaPoista
  3. Ok, laitanpa siis mietinnän käyntiin. :)

    VastaaPoista