tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä ja Lanitium ex Machina lankaklubi...


FB:ssä tullut osallistuttua Pääsiäisaiheiseen käsityövaihtoon ja idea syntyi ennen kuin löysin mallia eli halusin tehdä "munakorin". Onneksi Ravelryssa oli useampikin vaihtoehto korille ja munien ohjeen nappasin Dropsilta. :) On Fabelista jokunen munakin tehty. Hyvää käyttöä jämälangoille. 

Testikappale kotiin. Pääsiäisen jälkeen jotain muuta säilytykseen. 


Tämä pääsi vaihtoon. Täytyyhän munien joukosta löytyä myös suklaisia munia sekä pikku pupuja. :) Tykkään myös tästä enemmän, koska sanka on lyhyempi. 


Ja viimeisenä Lanitium ex Machinan ensimmäinen klubilanka. Tähän liityin neulojien yön aikaan ja ihanan väristä avaruusaiheista kimallesukkalankaa. Kun vielä löytää jonkun ihanan ohjeen tätä varten.

Työillan aikana tuli viestiä, että postissa on paketti odottamassa. :D Huomenna hakemaan heti aamulla ja yritän ehtiä kerimään ja kuvaamaankin. Huomiseksi vaan sovittu jo hirveästi ohjelmaa eli mahdollisesti kuvaus menee torstaille. 

2 kommenttia:

  1. Tuo kimallesukkalanka näyttää kyllä NIIN kauniilta. Tuohon lankojen tekijään pitääkin tutustua vähän paremmin... minullahan kun ei tietenkään ole lankoja jo muutekin varastoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vielä ihanampi luonnossa. Nyt alkanu miettii et saisko siitä jonkun huivin aikaiseks. :D Täytyy varmaan odottaa, et loputkin tulee ja sit vasta aloittaa mallien hakeminen.

      Poista