torstai 13. maaliskuuta 2014

Maaliskuun SNY-paketti

tänään tuli työpäivän aikana viesti, että paketti olisi noudettavissa postista. No... Tiesin heti, että se olisi kevään ensimmäinen SNY-paketti. Eipä oo muita paketteja tällä hetkellä tulossa. :)

Ja asiaan...Taustalla paketti, joka oli ihanasti päällystetty ruskealla paperilla. Ja sisältönä vyyhti Malabrigo worsted, väri Amoroso, 3 ohjetta langalle, 4.5 mm virkkuukoukku, palmikkopuikkoja, silmukkamerkkejä, suklaata ja kortti. Ohjeissa on yksi malli pipolle, yksi virkattu ja yksi neulottu kauluri/huivi. Joku kolmesta tulee tehtyä, tällä hetkellä ehkä eniten kallistun pipolle mutta mieli voi olla muuttunut siinä vaiheessa, kun alkaa puikkoja/koukkua ottamaan käteen.

Kevään väreistä lemppareita ovat sininen ja lila. Mökillä on metsäpientareet keväisin täynnä sini- ja valkovuokkoja ja pihalla kaikenvärisiä krookuksia, joista lila eniten itselle mieleen. SNY:lle tiedoksi ;)

Tää oli ihana aloitus kevätkaudelle. Nyt vaan jostain kärsivällisyyttä, että jaksaa odottaa seuraavia paketteja...

Ja lopuksi jotain valmistuneita töitä... Ei mukamas ehdi tänne päivittää, kun on niin kiire neuloa. Keskeneräisten töiden määrä alkaa olla järkyttävä...


Lang yarnsin Calista colorista virkattu röyhelöhuivi (muuta ohjetta en netistä löytänyt)samasta langasta sormivirkattu huivi


tuubihuivi Novita Silmusta
  


Clan-sukat Novitan 7 veljestä NostalgiastaHaruni blingillä Novitan Säteestä.
7 kommenttia:

 1. Hyvä että paketti tuli ehjänä perille. :) Ja kiitos vastauksista, helpottaa hieman seuraavan paketin kokoamista! :)

  <3:SNY

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti.

  Ja upeita töitä, mitä olet tehnyt. Kaunis tuo Haruni-huivi.

  VastaaPoista
 3. mun niin tekis mieli jo aloittaa jotain tosta langasta mut pakko saada ees testisukat valmiiks. ja suklaa on ihanaa. taas sai töihin kahvitunnille jotain herkkua. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava paketti täälläkin :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että suklaa maistui. :) Mulla sama juttu, että aina tekis heti mieli aloittaa uutta työtä kun saa idean vaikka olis monta keskeneräistäkin.

  T:SNY

  VastaaPoista
 6. Kaunis, syvä punainen väri tuossa langasta. Onnea myös Harunin valmistumisesta; se on hieno malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SNY-lanka on ihanan värinen ja ihanan pehmeä. <3 se niin huutelee mua aloittamaan jotain.
   Olen joskus aiemmin tehnyt Harunin 8/2 vironvillasta ja nyt halusin testata jollain langalla, missä on blingiä. Helmiä en jaksanut alkaa laskemaan.

   Poista