keskiviikko 15. tammikuuta 2014

What does the fox say???

Suosittu biisi meillä. Äidin jokapäiväinen korvamato... Siis kyseessä norjalaisen Ylviksen kappale joka ainakin pojan luokalla soitetuimpia kappaleita. Biisiin liittyen kettuaihe on aika cool ja täytyyhän pojan pipo saada: :D Malli on omasta päästä + netissä tutkittu muiden tekemiä kettupipoja. Tässä versossa tehty ensin neliöpipo ja siitä jätetty keskeltä takaa osa silmukoita päättelemättä, joilla neulottu "häntä". Lankana käytetty Jannea, jolta löytyi tarpeeksi kettumainen oranssi. Painoa setillä n. 170 grammaa ja koska huivi on kiinni pipossa, niin ei huivi ole koskaan häviksissä. 


Ja toinenkin pipo valmistunut. Malli löytyy Ravelrysta, tammikuun ajan ilmainen ja lankana Pirtin kehräämön alpakkaa. Painoa reilu 60 grammaa.

FB:ssä ilmoittauduin JyKyyn eli JouluYöstä KesäYöhön. Sama periaate kuin KyJyssä, 20 työtä, vähintään 50 grammaa tai 250 metriä ja nää molemmat kävi hyvin siihen. Vielä 18 jäljellä mutta onneksi aikaakin on juhannusyöhön asti. :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. on kyllä hauska päässä. ja harvinaisen hyvin onnistui :) kaikista ilman ohjetta tehdyistä jutuista ei tuu julkaisu- tai käyttökelpoisia.

      Poista