lauantai 11. tammikuuta 2014

2014

Vuosi alkaa kivasti viime vuoden viimeisen työn kuvilla. Ei ehtiny pingottaa ajoissa, että olisi saanut viimeiseksi julkaisuksi viime vuodelle.Boo Knitsin winter mystery ensimmäisessä kuvassa lähikuva helmistä ja toisessa koko huivi heitetty oven päälle. Pituutta riittää liiankin kanssa mutta leveydestä puuttuu. Tää huivi oli hyvä kokeilu itselle, että aina ei lankoja voi/kannata vaihtaa koska lopputulos muuttuu. :( Meidän kaupungista ei silkkivillaa saanut (mitä ohjeessa suositeltiin) enkä jaksanut alkaa tilaamaan, niin ostin sitten silkkipuuvillaa. Ei olis kannattanut... Puuvillahuivia ei saa pingotettua läheskään niin hyvin mitä villaa eli sekin tuli testattua. Tietääpähän seuraavalla kerralla. 
FB:ssä tuli haastetta Lankalaihikselle ja päätin yrittää. Olis kiva jos toi varasto pienenis eikä suurenis. :D Tammikuun tilanne kyllä tällä hetkellä näyttää huonolta. Lankaa tullut ostettua enemmän kuin kulutettua. Mutta onneks on kuuta vielä jäljellä. :D

Eli kuun viimeinen tai seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä pitäisi olla tilannekatsaus laihiksen suhteen. Vanhaa varastoa en ala punnitsemaan, vaan lasken ostetut ja kulutetut. 


2 kommenttia:

  1. Sinulla on täällä blogissa niin kauniita huiveja! Melkein yhtä kauniita kuin se musta jonka minulle teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joku huiviaddiktio :D nyt yrittänyt aloittaa JyKyssä muitakin töitä mut huivit on voitolla.

      Poista