torstai 19. joulukuuta 2013

Viimeinen SNY-paketti

Jännityksellä ja haikeudella odottanut viimeistä pakettia saapuvaksi. Eilen tuli Postista soittoa, että automaatit ovat täynnä ja sopiiko, että tuovat paketin kotiin klo 9-11 välillä ja tietenkin sopi. :)

Tänään sitten odotan pakettia, kello on jo melkein yksi eikä mitään kuulu. Soittoa Postiin ja alkavat selvittää asiaa. 5 min soitosta ovikello soi ja siellä on kauan odotettu paketti.

Ja tässä se nyt sitten on... Sniff...Sinistä ja ruskeasävyistä Austerman Stepiä (ihana lanka), jouluteetä, suklaata (sain maistiaisen ennen kuin poika ehti ryövätä levyn itselleen) jarruainetta sukan pohjiin (tätä on pitänyt ostaa jo kauan) ompeluneuloja ja -lankoja sekä kaksi silmukkamerkkiä (löytyy tuolta suklaalevyn päältä).

Kiitos viimeisen kerran ihanasta paketista <3 Vipusen virkkailut-blogin Virpi oli ihana salainen ystäväni syksyn ajan. 2 kommenttia:

 1. Olet saanut todella ihanan viimeisen paketin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua niin houkuttaa jo toi ruskea lanka mut jotain valmista pitäis saada ekana. :)

   Tää on ollut tosi ihana ja onnistunut ensimmäinen kierros. Kiitos hyvästä työstä emolle. Jäi positiivinen maku eli uusille kierroksille lähden mukaan. :)

   Poista