perjantai 27. syyskuuta 2013

Synttärikortti SNY:ltä, myöhästynyt postaus...


Syntymäpäiväni osui sopivasti SNY-kierrokselle ja sain ystävältäni Muumi-aiheisen synttärikortin (magneetti pääsi heti jääkaapin oveen). :)

Kortti sisälsi onnittelut sekä pari kysymystä, joihin nyt vastauksia...

Olen allerginen lähinnä koiran ja kissan karvoille ja eläinpölylle (tai hilseelle, miten sen nyt ilmaisisi). Aiheutuu iho- ja hengitysoireita, kun kylässä paikassa jossa eläimiä. Jostain rodusta vähempi toisesta enempi. Koirankarvalangasta en tiedä, kun en ole testannut mutten viitsi testakaan, jos kuitenkin tulee oireita. Villapaitoja en käytä, kun kutittavat mutta muuten ei villasta oireita tule esim pipoissa tai hanskoissa.

Haen aika paljon ohjeita netin kautta. Ravelry ja Drops on tuttuja. Samoin Ullaneuleesta on tullut tehtyä useampikin malli. Lehtiä ja kirjojakin on kerääntynyt jonkunlainen varasto ja niistäkin yritän aina välillä tehdä jotain. 

Sitten ihan muuhun...

Ravelryssa on tarjouksessa syyskuun loppuun -80% alennus Goddess knitsin malleista. Ei tarvitse koodia, laskee alennuksen automaattisesti. Mainos tuli itselle sähköpostin kautta ja lupa jakaa tietoa. :) Tästä Ravelryyn...


1 kommentti: