perjantai 16. elokuuta 2013

Välillä sukkia ja SNY:n aloituksen odottelua...

Sain valmiiksi alpakkakuvioneule-sukat Suuri sukkakirja, s. 81. Itse tein kylläkin 7 veikasta 3.5 mm puikoilla ja tuli juuri sopivat omaan jalkaan. 120 grammaa kului lankaa.
Tennarisukatkin tulivat valmiiksi muttei paino/metrit riittäneet KyJy-vaatimuksiin eli niitä toinen pari työn alle ja kuvaa myöhemmässä vaiheessa. 

Osallistun myös ensimmäistä kertaa SNY-tapahtumaan. Asiaa miettinyt pidemmän aikaa muttei ole rohjennut. Nyt odotellaan parien jakoa ja sitten alkaakin kauhea pohdinta millaisia paketteja saa aikaiseksi. Niitä voi tällä sivulla kylläkin julkaista vasta joulun jälkeen, koska muuten paljastaisin itseni. :D

Aurinkoista viikonloppua odottaen ja toivottaen!!!

2 kommenttia:

  1. Hei! Käy tutustuun http://sukkasato.blogspot.fi/?m=1
    Minä ilmottauduin mukaan (tähänkin) ;) Tää on kiva, kun ei oo mitään pakkoa, vaan oman mielen mukaan.

    VastaaPoista
  2. :D vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta taidan jättää väliin tänä syksynä. laitetaan harkintaan ens syksyks. vasta puolessa välissä KyJyssä ja osa on vielä ihan alkutekijöissään + noita ufoja löytyy joka jemmasta eli niiden tuhoamista, jos aikaa jää ;) pikku hiljaa alkanu miettiä mahdollisia töitä TYHiin/JyKyyn, kun vaan muistais kaikki mitä olis täs loppukesästä halunnu aloittaa.

    VastaaPoista